NL / EN

Eén abonnement voor al jouw marketing.

Wil je dat jouw merk zonder gedoe in de schijnwerpers staat, met creatieve oplossingen op maat? Met ons Marketing Abonnement haal je een volledig creatieve partner in huis. Altijd klaar om jouw merk op te laten vallen, precies wanneer je het nodig hebt.

Marketing-Abonnement

Altijd creatieve topkwaliteit

Ons Marketing Abonnement is geen standaardoplossing, maar een full time service die zich volledig aanpast aan jouw wensen.

Of je nu een merk-opfrissing nodig hebt of een volledige make-over, wij zorgen ervoor dat alles perfect aansluit. Je krijgt toegang tot al onze expertisegebieden – van strategie en branding tot design, video en social media.

Elk abonnement is op maat gemaakt, op basis van de benodigde uren. Geen standaardpakketten of steeds weer een los project, maar een doorlopende samenwerking die jouw merk fris en vernieuwend houdt. Zo ben je altijd voorbereid op de toekomst.

TGD-disciplines_animatie_v1_optimized

Jouw merk, jouw maatpakket

Landingspagina-Abonnement

Bekijk alvast onze Showreel [0:54]

Landingspagina-Abonnement_2

Bekijk alvast een workload-demo [0:21]

Een voorbeeld: je wilt regelmatig nieuwe onine content om je merk zichtbaar te houden. Voor slechts €495,- per maand stellen we een online content-plan op dat aansluit bij jouw doelen, creëren dat en promoten dat. Heb je iets meer nodig? Voor bijvoorbeeld €1.495,- per maand verzorgen we binnen 6 maanden je hele nieuwe logo, alle huisstijl-items én een online promotie!

Of misschien wil je een creatieve partner, die 24/7 voor jou en je hele marketing-team klaar staat? Dan kunnen we voor €2.250,- per maand als team voor je klaarstaan met het verzorgen van allerlei producties zoals Keynotes/PowerPoints, interne communicaties, online acties, foto- en video-beelden en ondersteuning in alle andere marketing-uitingen!

Groei je uit je voegen en sta je klaar voor een volledige rebranding? Dan trekken we alles uit de kast en verzorgen we een nieuwe corporate identiteit, liften je markt-propositie, ontwerpen alle interne en externe communicatie, verzorgen on- en offline campagnes, de visuele herkenbaarheid en noem-maar-op! We transformeren je klaar voor de toekomst, in zes maanden tijd voor een investering vanaf €4.950,- per maand.

Of je nu grootse veranderingen wilt of juist de kracht van consistentie zoekt, wij zorgen dat jouw merk altijd met sterke en frisse communicatie voor de dag komt. En ál het werk is 24/7 eenvoudig digitaal te volgen, via het "workload-overzicht"!

Dus...

Bij The Golden Delicious draait alles om het ontwikkelen van heldere, sterke en creatieve oplossingen en dat hebben we in abonnement-vorm gegoten. Lekker handig, overzichtelijk en simpel. Interesse om met ons samen te werken? Neem contact op en we maken het perfect abonnement voor jou, zo klein of groot dat nodig is!

Contact

Frank Puts | creative & founder
frank@thegoldendelicious.nl
+31 (0)6 - 53 270 555

Patrick Groeneveld | sr. partner
patrick@thegoldendelicious.nl
+31 (0)6 - 11 230 866

Office | studio
Verlengde Lageweg 19
1628 PM  Hoorn
+31 (0)229 - 31 11 13 

Open chat
Hallo 👋
Hoe kunnen wij jou helpen?