Over ons

 
 

ONZE VISIE

The Golden Delicious is het reclamebureau voor jouw beeld. Wij ontwikkelen individueel of samen de beste beelden die de belofte van jouw product of dienst goed weergeven: wij laten zien wat jij wilt zeggen.

 
 
 
 
 
 

ONS CONCEPT

Iedere creatie start bij ons met de concept-gedachte: wat is de vraag en wat is er nodig? De criteria zijn: waar wordt de boodschap getoond, wie krijgt het te zien en welke gedragsverandering wil jij bereiken bij de ontvanger? Als we dat weten gaan we aan de slag!

 
 
 
 

VISUAL CREATORS

Wij verzorgen creatie, fotografie, beeldbewerking, CGI, 3D/animatie, video, presentaties, design en visualizing. Na intake en briefing worden onze Visual Creators individueel of als team ingezet; de juiste mensen voor de juiste creatie! Efficiënt, snel en kosten besparend.

Bekijk de Visual Creators

 
 
 
 
 
 

VISUELE PRESENTATIE

Een specialiteit van The Golden Delicious zijn de Visuele Corporate Presentaties. Dit gaat veel verder dan PowerPoint; hier wordt jouw boodschap vertaald naar beeld. We creëren een overall-thema en vullen dat slide-voor-slide aan met foto's, films, animaties, bewegende 3D grafieken en bijvoorbeeld cinemagraphs. Wij vertellen jouw verhaal niet, wij laten het zien!