Over ons

 
 

ONZE VISIE

The Golden Delicious is het netwerk-reclamebureau voor jouw beeldtaal. Wij ontwikkelen en produceren ideeën die de belofte van jouw product of dienst goed weergeven: wij laten zien wat jij wilt zeggen.

 
 
 
 
 
 

ONS CONCEPT

Iedere creatie start bij ons met de concept-gedachte: wat is de vraag en wat is er nodig? De criteria zijn: waar wordt de boodschap getoond, wie krijgt het te zien en welke gedragsverandering wil jij bereiken bij de ontvanger? Als we dat weten gaan we aan de slag!

 
 
 
 

VISUAL CREATORS

Wij verzorgen creatie, fotografie, beeldbewerking, CGI, 3D/animatie, video, illustraties, presentaties en design. Na intake en briefing worden onze Visual Creators individueel of als team ingezet; de juiste mensen voor de juiste creatie! Efficiënt, snel en kosten besparend.

Bekijk de Visual Creators

 
 
 
 
 
 

VISUELE PRESENTATIE

Een specialiteit van The Golden Delicious zijn de Visuele Corporate Presentaties. Hier gaan we veel verder dan PowerPoint en wordt jouw presentatie vertaald naar thematisch beelden die visueel jouw boodschap ondersteunen. We interviewen de presentator, destilleren de ware boodschap, maken een draaiboek en creëren een overall-thema. De presentatie wordt hierdoor sterker, verrijkt met foto's, films, animaties, bewegende 3D grafieken en cinemagraphs. Wij vertellen jouw verhaal niet, wij laten het zien!